Gråa dagar...

Storm of the century har dragit in över San Diego. Vet inte riktigt hur man översätter, men det brukar komma elva inches regn om året här och fyra av dem ska komma den här veckan. Vi snackar dock inget monsunregn utan mer ett skapligt, svenskt spöregn, men det räcker för att gatorna här ska bli översvämmade, det är liksom inte meningen att det ska bli såhär. San Diego är byggt för sol!

Jaja, på fredag eller lördag blir det bättre väder igen som det ska vara här! Den här veckan börjar även kurserna och det innebär också Aztec Nights med en massa roliga events här på campus, Murder Mystery Dinner och Vortex Laser Tag t.ex. låter riktigt värt!

Håller för övrigt på att kikar in lite boenden nu i närheten av campus, men under tiden sover jag några nätter på soffan i Alex lägenhet mitt på campus som han delar med italienaren Luigi (han heter typ så..) och tysken Andres.

Passar på att lägga upp lite fler bilder också, enjoy!

Oj, update i skrivandet stund, knack knack på dörren, Alex öppnar, vem står där? Mr FBI agent! Haha, fan vad coolt! Alex blev uppspelt som ett litet barn! De följde visst upp något knarkspår från en lägenhet i närheten, så är det att bo på Fraternity Row...

Just det, bilder! Lite mer folk den här gången.


Mitt hem den första veckan, småsunkigt jovisst, men tittar man ut genom fönstret ser man havet!


Alex, vansinnigt cool


Madeleine vid La Jolla Cove


Anna på campus


Surferdude Kev som jag hade surflektion med med sin Big Gulpläsk.
(Det är inte i närheten av största storleken förresten.)


En av Alex roommates, Andres står på balkongen i ovädret och tar en
mycket viktig cigg.

That's it for now, nu blir det lite mysLAN här på Fraternity Row, inte mycket annat som lockar för tillfället!

Kommentarer
Postat av: Kalle

Sista bilden typiskt exempel på tysktslan ^^

2010-01-20 @ 01:27:59
Postat av: Lina

Hahaha Murder Mystery Dinner! Låter som du ska börja på Hogwarts! ;)

Åh! Tufft med FBI-agent. Men låt dig inte luras, han fyllde säkert stället med hemliga övervakningskameror och mikrofoner...

2010-01-20 @ 11:51:59
Postat av: Calle

Hej! Intressant blogg, ser verkligen fram emot och följa denna blogg! Keep up with the good work mate! Jag är 18 år och överväger att börja i USA dock I Santa Barbara College undrar hur du blev accpterad, gjorde du några test, höga betyg osv? Cheers!PS Maila mig vore det bästa men skriv i denna gästbok fall du vill (kan hålla kontakten lättre via mail)

2010-01-21 @ 19:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0