Barbequuee!

Idag fyller Alfredo år och det vankas grillfest! Han och Pablo har handlat kött till ett och ett halvt kompani så det känns som uppbäddat för en trevlig kväll!

Har äntligen fixat mig ett amerikanskt bankkonto också, men det är klart att den där dollarn ska ta och springa iväg bara för det, var ju 7kr för några veckor sen!! Inte bara var det billigare, men även lättare att räkna på. Bland det jag gillar absolut mest med USA, eller kanske framförallt Kalifornien, hittills är förresten hur trevliga människor är här. Inte bara det vanliga samspelet mellan människor i allmänhet, men även kundservice och såna saker, märks väldigt väl på bankerna åtminstone. Alltid vänliga leenden och visitkort, men mer om det i något framtida inlägg.

En ny roommate fick vi igår också! En tysk från Hongkong.. eller en Hongkongian(?) från Tyskland.. hmm.. han heter Mark hursomhelst och verkar riktigt trevlig! En Volvo (cab!) har han dessutom så vi ska försöka fixa oss en tripp till San Ysidro imorn vid mexikanska gränsen och handla billiga kläder på en stor outlet där.

På tal om Volvo..


En 240? Det är ju en pansarvagn, förstår inte vad de pysslar med amerikanerna..

Nu är det fiesta! Chao!

Kommentarer
Postat av: Rickard

Slap bet?

2010-02-01 @ 11:36:12
Postat av: Kalle

Glove slap baby glove slap !!!



Inaktiviteten är ett faktum och jag har äntligen lyckats få en slap ;D OYEAH :)



2010-02-01 @ 18:41:58
URL: http://myawesomelifestyle.blogg.se/
Postat av: Kalle

Här har du lite bevis 2010-01-30 @ 04:49:49 ;) För övrigt så kommer vad som kan bli bästa avsnitt av how i met your mother inatt. Kolla på CBS....

2010-02-02 @ 00:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0