5260 Joan Ct. Här bor jag!

Allt gick som planerat så nu har jag och Alex flyttat in i ett hus bara några minuters promenad från campus! Känns riktigt bra so far, bor även två spanjorer i huset och de är riktigt trevliga båda två och om man nu skulle tröttna på någon i huset så är det inga problem att få lite avskildhet (finns 6 sovrum och 4 badrum). Fullsize säng (typ 120cm+) och IKEAmöbler fanns det även i rummen så det var ganska lätt att anpassa sig till det!

Hursomhelst så känns det som att nu börjar det på riktigt lite grann, nytt hus, nytt väder (stormen är över woooo!) och även om det finns en hel del grejer kvar som behöver fixas så börjar ändå ett liv och någon form av rutin att börja formas.

Vi har precis haft en liten minihousewarming med lite trevligt folk och hade tänkt gå på basketmatchen (mellan SDSU's lag och nåt annat), men biljetterna tog visst slut precis innan vi hann få några... blä... Snart är det hursomhelst dags för mer Aztec Nights! Ikväll är det Welcome Back Madness (Sponsored by Woodstock's Pizza), vilket verkar innebära musik, dans, pizza, mekanisk tjur etc, kan nog bli nåt!

Bilder på la casa dyker upp så snart jag orkar! Nu är det partheey!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0